private wellness SCHANULLIEKEWELLNESS

luxe wellness met overnachtingsmogelijkheden voor de sportieve levensgenieter......

Klik hier voor een directe reservering en kalender op BOOKING.COM

(bijzondere promoties voor vroegboeking-gratis annulatie tot 14 dagen voor aankomst!)Button Text

TE BOEKEN VANAF NAJAAR 2020:

Een of twee mooie vakantiehuisjes aan zee in "Vakantiepark De Vuurtoren" in Knokke-Heist: (www.parkdevuurtoren.be).

De huisjes zijn naast elkaar gelegen in hetzelfde park De Vuurtoren.

Rustig gelegen op 800 meter van het strand van Heist en dicht gelegen bij het centrum van Heist met vele winkel-mogelijkheden zoals een super-Delhaize en diverse restaurants langsheen de zeedijk en nabij het centrum van Heist! Uitgelezen locatie met directe toegang tot het strand, wandel-en fietsroutes aan de Damse vaart en richting strand-Het Zwin! 

Het centrum van Knokke-Zoute bevindt zich op ongeveer 5 km en is makkelijk bereikbaar via de fietsdijk.

Het chalet van 40 vierkante meter met 80 vierkante meter tuin/terras/parking is uitgerust met alle comfort voor 4 personen:

twee slaapkamers,(1 dubbel bed 140cm en 2 enkele bedden 70cm),living met open keuken en voorzien van kookuitrusting/pannen/potten/bestek/microgolf/ijskast/radio/senseo/waterkoker, uitgeruste badkamer met douchecel, apart toilet, aardgasverwarming, high-speed internet en LED-TV met 80 digitale zenders, toegang tot park met wagen en privé-parking naast het chalet, ruim zonneterras met terrastafel en stoelen, parasol, poetsmiddelen.

Het chalet is aangesloten op alle nutsvoorzieningen zoals snel-internet, 80 digitale TV-zenders met smart QLED-TV, aparte unit-gasverwarming en aanvoer/afvoer van eigen apart toilet en douche/badkamer.


Huisdieren (honden) tem 15kgs zijn toegelaten mits zindelijk, rustig van aard en beperkt tot één huisdier per verblijfsperiode. Een toeslag geldt van 15 euro per verblijf.

Roken is verboden in het chalet.

Bij vaststelling van roken/gerookt hebben zal een forfaitaire schadevergoeding van 250 euro aangerekend worden.

Zijn NIET inbegrepen:

-bedlinnen (lakens), handdoeken, persoonlijke hygiene-artikelen.

-finale schoonmaak na huurperiode wordt aangerekend aan 50 euro

-geen consumerende goederen of linnengoed; een beddengoedpakket is te reserveren aan 25 euro voor twee personen (50 euro voor 4 personen) en omvat kussenslopen, donsdekens, dekbedovertrekken en bedovertrekken.

Het linnenpakket omvat GEEN handdoeken.

VOORWAARDEN VAN VERHUUR:

Het chalet is te huren tijdens het week-end (vrijdag tem maandagmorgen), midweek of langere weekperiodes zowel in laag-en hoogseizoen.

PRIJZEN:

Toegang tot het chalet op de aankomstdag tussen 15:00 en 17:00 en het vrijmaken van het chalet op de vertrekdag tussen 09:30 en 11:00


LAAGSEIZOEN: (van 01/10 tem 30/04 uitgesloten de traditionele vakantieperiodes (herfst/kerst/krokus/ Pasen en feestweekends):

>140 euro/nacht-minstens 3 nachten te boeken


MIDDENSEIZOEN: (van 01/05 tem 30/06):

>150 euro/nacht-minstens 3 nachten te boeken


HOOGSEIZOEN: (van 01/07 tem 15/09 en traditionele vakantieperiodes(Paasverlof-Krokusvakantie-Kerstverlof) en feestdagen/feestweekends):

>170 euro/nacht


OPGELET:

-prijs is exclusief eindschoonmaak aan 50 euro en beddengoedpakket aan 25 euro (2personen) of 50 euro (4personen)

-toeslag voor een huisdier tem 15 kgs bedraagt 15 euro

-een waarborg van 250 euro is betaalbaar ofwel cash ofwel door overschrijving voor aanvang van het verblijf. De borg wordt terugbetaald na het uitchecken mits geen schade vastgesteld wordt. Bij vaststellen van schade groter dan 250 euro wordt dit verhaald op de huurder.

*OPMERKING:

-vermelde tarieven zijn geldig voor max 4 personen in het chalet.In het tarief zijn NIET inbegrepen de eindschoonmaak (50 euro) en eventuele kosten verbonden aan schade toegebracht aan het chalet.

Bij boeking/reservatie dien het volledige boekingsbedrag overgemaakt te worden op aangeduide rekening, dient tevens een borg van 250 euro gestort te worden ter vrijwaring van eventuele aangebrachte schade en een huurcontractje getekend. De borg kan ook cash betaald worden bij inchecken en wordt u in geval van geen schade cash terug overhandigd bij uitchecken.

Een boeking is pas aanvaard na betaling van dit gestelde en/of opgave van de identiteit van de huurder(s) en huisgenoten.

Het borg-bedrag wordt terugbetaald na de huurperiode indien geen schade vastgesteld wordt.

Bij schade vastgesteld groter dan het borg-bedrag zal deze verhaald worden op de huurder(s).

Verlies van sleutels, parkingkaart of TV-kastje worden in rekening gebracht ten aanzien van de huurder.


HOE WERKEN WE:

-Het chalet kan enkel gehuurd worden door personen ouder dan 25 jaar.

-De verhuring wordt strikt voorbehouden aan families.

-Het chalet kan geboekt worden-mits beschikbaar-via mail naar [email protected] of telefonisch +32 468190525 of +32 472 425769 en wordt verhuurd door de BVBA GB AVIATION middels een huurovereenkomst voor korte termijn.

-Het chalet bevindt zich in het Park De Vuurtoren, Heistlaan 168, Knokke-Heist. Het chalet wordt ter beschikking gesteld met aanhorigheden en de tuin wordt onderhouden door de eigenaars zodat de huurder steeds in een nette en onderhouden omgeving vertoeft.

-Ter bevestiging wordt de huuraanvraag per mail geconfirmeerd, samen met een in te vullen huurcontractje waar u uw identiteitsgegevens overmaakt en de spelregeltje van de huur aanvaardt.

-Na overmaking van het volledige huurbedrag, het huurcontractje voor de periode en de standaard-borg (250 euro) wordt de boeking bevestigd

-Een factuur van het huurbedrag wordt u nadien per mail bezorgd.

-Op datum en uur van inchecken kan u zelf-inchecken via een sleutelkastje met code of wordt u opgewacht door de eigenaar waar u de sleutels tot de toegang van het huisje en fietsberging in vindt of overhandigd wordt; de parkingkaart voor toegang tot het park met de wagen zal op tafel aan een lanyard bevestigd zijn.

Eventuele opmerkingen over de staat van het chalet kan u dan formuleren via mail en worden dan nagekeken door een vertegenwoordiger.

-Uw wagen kan u parkeren op een parkingplaats voorzien van terrastegels naast het chalet of op de parking van het Park vooraan.

-Een handleidingsfiche over hoe het huisje te gebruiken is tevens voorzien alsmede een inventaris-lijst waarvan we u vragen deze na te kijken en eventuele opmerkingen te formuleren. Indien niets gemeld wordt bij inchecken wordt aangenomen dat alles aanwezig is in goede staat van werking.

-Indien de huurder 24h na de normale aankomstdatum niet is aangekomen vervalt het huurbedrag en wordt de verhuring automatisch geannuleerd

-Bij vroegtijdig vertrek van de huurder, om welke reden dan ook, wordt er geen terugbetaling uitgevoerd. Onderverhuring en overdracht van huur zijn niet toegelaten wat deze ondeelbaar maakt.

-Op datum en uur van check-out wordt de goede staat, orde en netheid van het huisje nagekeken door ons en krijgt u de waarborg terug indien geen schade vastgesteld wordt en indien de eindschoonmaak correct uitgevoerd is. Ook dienen dan de sleutels, parkingkaart en TV-bediening overhandigd te worden aan onze vertegenwoordiger. Bij verlies van sleutels en/of parkingkaart wordt een forfait aangerekend van 25 euro , de vervangwaarde van het TV-bedieningskastje is 150 euro.

Bij vastgestelde schade aan de inboedel of aan het chalet zelf wordt de waarborg niet teruggegeven en worden eventuele extra kosten ten laste gelegd van de huurder middels een schadebestek.


OPMERKING: ALGEMENE VOORWAARDEN:

-STRIKT NIET-ROKERS CHALET!

-het chalet kan lichtjes afwijken van de gepresenteerde foto's (doch zelfde grootte en voorzieningen/zelfde locatie).

-Iedere huurder is verplicht het huishoudelijk reglement van het Vakantiepark De Vuurtoren na te leven.(www.parkdevuurtoren.be).

-In geval van vriesweer (temperaturen <-2C) kan het huisje niet gebruikt worden en eventuele aanvaarde boekingen worden terugbetaald

-Het vakantiepark is een rustige plaats waar mensen komen om te genieten en rusten; er wordt gevraagd dit te respecteren en geen luide muziek of storende activiteiten aan te gaan.

-Het is verboden bijzettentjes, aanhangers of bestelwagens te stallen op het perceel.

-Het spannen van een wasdraad is niet toegelaten. Een was-rekje is voorzien aan de achterzijde van het chalet.

-Het chalet is voorzien voor slaapplaatsen voor max 4 personen. Bij vaststelling van overschrijden van dit aantal overnachtende personen zal de huur geannuleerd worden zonder enige terugbetaling van het huurbedrag en dienen de huurders het chalet te verlaten.

-Het staat de verhuurder vrij gasten te aanvaarden of weigeren naar eigen dunken of beslissing zonder mogelijke discussies of vervolgingen van rechtswege. Medisch ingeroepen reden door de huurder worden niet aanvaard voor terugbetaling of annulatie-reden.

-Annulaties later dan 14 dagen voor aanvang van het verblijf worden niet terugbetaald voor welke reden dan ook behalve in geval van sluiting van het Park opgelegd door de Overheid.

-De eindschoonmaak omvat NIET de vaatwas doen-er wordt gevraagd dat de huurders hun vaat zelf doen en dat het chalet in een goede staat wordt nagelaten met rein toilet en lavabo's.

-De huurder kan de verhuurder niet aansprakelijk stellen, niet rechtstreeks, niet onrechtstreeks, voor eventuele schade toegebracht door of voortvloeiende uit de huur van het chalet of het gebruik ervan. Enkel de Rechtbanken van Dendermonde zijn terzake bevoegd.

KLIK HIER VOOR EEN PDF-BESCHRIJVING VAN HET CHALET