private wellness SCHANULLIEKEWELLNESS

luxe wellness met overnachtingsmogelijkheden voor de sportieve levensgenieter......

Wellness, personal fitness-coaching en massages bij B&B Schanullieke​

B&B Schanullieke in Sint-Amands biedt haar gasten de mogelijkheid aan om te genieten van de in huis aanwezige prive-sauna,'s, hamam, gym, jacuzzi, zwemspa, infra-rood barrel-sauna, zonnedek, stortemmer en relaxlounge.

De wellness bevindt zich in het tuingedeelte van de B&B en omvat een volledige met professionele 'Life-Fitness'-toestellen uitgeruste g,ym, sauna's binnen en buiten , dompelton en relaxruimte, zonnedek alsook een zwemspa met tegenstroom en een jacuzzi met maar liefst 84 warmwaterjets waarin het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Via boeking kunnen tevens massages gereserveerd worden (klassiek,thais,zweeds,hotstone)

Tevens bieden we een gamma van sportieve arrangementen aan waarbij u ofwel de ;natuur van de Scheldestreek intrekt met onze stadsfietsen KETTLER of met onze unieke Elliptigo fietsen;Waarom geen individueel begeleide fitness training boeken waarbij u keuze heeft uit diverse intense en minder intense sport-paketten.

Voor meer info kijk op de pagina 'arrangementen'.

Geniet van onze unieke tegenstroom zwemspa: het hele jaar eindeloos doorzwemmen in zalig zuiver water van 27 C!!

We zijn tevens een fietsvriendelijke B&B en voorzien een gratis afsluitbare grote fietsberging langszij de woning in de carport.

Klik hier voor onze LAST MINUTES via RELAXY.BE

Onze fietsverhuur:

Huur één van onze elliptische loopfietsen ELLIPTIGO onder begeleiding van een professionele gymcoach en verken de mooie streek van Sint-Amands al 'loopfietsend'; of huur onze KETTLER stadfietsen, MTB's of racefietsen. Ook electrische fietsen zijn beschikbaar mits reservatie vooraf. GPS en fietskaarten met uitgepijlde routes bieden we u gratis voor gebruik bij de huurfietsen.

PRIJZEN:

-30 euro/uur voor de ELLIPTIGO enkel onder begeleiding

-15 euro/halve dag (=4 uur) voor de stadsfietsen

-25 euro/halve dag voor de MTB's, racefietsen en electrische fietsen

Onze massages: We bieden in-huis massages voor dames aan (voor heren enkel in koppelverband) en dit in onze super romantische relaxlounge in de wellnesstuin waarbij u kan genieten van een ontspannende massage door een gediplomeerd masseur/masseuse

-ontspannende full body massage met olie:                   1hr: 75 €

-regenererende gezichtsmassage en algenmasker:      30min: 45 €

-hoofd, nek, -en rugmassage:                               30min: 45 €

Massages dienen vooraf geboekt worden.

(geen erotische bedoelingen)